Ξεφάντωσαν οι πανέμορφεςΠιγγιανίτισες, οι αγαπημένοι Πιγγιανίτες, όλες και όλοι οι εκλεκτοί φίλοι τωνΕπινιανών, σε ένα πάρα πολύ πετυχημένο αντάμωμα και κοπής της Πρωτοχρονιάτικηςπίτας 2019 του χωριού μας, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο κέντρο διασκέδασης«Λάμψη» στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Είναι πολύ σημαντικό νααναφέρουμε ότι ο Σύλλογός μας είχε πολλά χρόνια να διοργανώσει χειμωνιάτικοαντάμωμα. Ειδικότερα στην Αθήνα είχε να διοργανώσει εκδήλωση από την εποχή πουΠρόεδρος ήταν ο αγαπητός κ Κώστας Αβράμπος. Είναι μεγάλη χαρά και πολύιδιαίτερη τιμή για όλο το ΔΣ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου οιπερισσότεροι διαμένοντες χωριανοί μας στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές. Ευχαριστούμεεπίσης θερμά όλους τους πρώην Προέδρους του Συλλόγου κ Γιώργο Κουτρομάνο, κΠάνο Κουτρομάνο, κ Κώστα Αβράμπο, κ Λάμπρο Αποστόλου και κ Κώστα Γαντζούδη πουπαραβρέθηκαν με μεγάλες παρέες και στήριξαν έμπρακτα την εκδήλωση του Συλλόγουμας.

Το αντάμωμα ξεκίνησε πάραπολύ νωρίς γύρω στις 11:30 έφτασαν οι πρώτες παρέες και οι τελευταίες νακλείνουν το μαγαζί γύρω στις 19:00 το βράδυ. Η ορχήστρα ξεσήκωσε την  νεολαία μας που είχε την τιμητική της,ξεκίνησε τον χορό και ξέχασε να κατέβει, με αποτέλεσμα η πίστα να φαίνεταισυνέχεια μικροσκοπική.

Μας τίμησαν με τηνπαρουσία τους ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, ο πρώην ΔήμαρχοςΑγράφων κ Χρήστος Μπούρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου  του Δήμου Αγράφων κ Θανάσης Σταμούλης, οιΑντιδήμαρχοι κ Γιώργος Κίτσιος & κ Θοδωρής Τσιάμης, ο Περιφερειακόςσύμβουλος με τον κ Γιάννη Σγουρό κ Στέφανος Σιμωτάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος τουΔήμου Αγρινίου κ Χρήστος Κουτρομάνος, ο πρόεδρος της τοπικής μας κοινότητος κΚώστας Γαντζούδης, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ. κ Βασίλης Κονιαβίτης, ο Πρόεδρος τουΠολιτιστικού Συλλόγου Αγράφων κ Φάνης Λόζος, ο Πρόεδρος του ΠολιτιστικούΣυλλόγου Λιθοχωρίου κ Νίκος Σιαλμάς, εκ μέρους της εταιρείας ΕυρυτάνωνΕπιστημόνων και του Πνευματικού κέντρου Ρουμελιωτών κ Αποστόλης Αβράμπος,εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραγγιανών ο κ Νίκος Αλεξάκης.

Επίσης μαζί μαςπαρευρεθήκαν και διασκέδασαν μαζί μας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ ΑλέξηςΚαρδαμπίκης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Βοιωτία με τον ΔημήτρηΑναγνωστάκη κ Γιώργος Καπλάνης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του ΔήμουΔιονύσου κ Λάμπρος Κουτρομάνος.

Το ΔΣ του πολιτιστικούμας συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που παρευρέθηκαν στο αντάμωμα καισυμμετείχαν ενεργά σε αυτή την εκδήλωσή μας. Σας ξαναπεριμένουμε για το ημερήσιο καλοκαιρινό μαςαντάμωμα στα Επινιανά την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 με ακόμα περισσότερεςεκπλήξεις και ευχάριστα απρόοπτα, μέχρι τότε απολαύστε τα όμορφα στιγμιότυπα…που αποτύπωσε ένας φίλος των Επινιανών, ο Αλέξανδρος Μπουμπουρίδης.