Μια πάρα πολύ καλή εργασία έκανε το καλοκαίρι που μας πέρασε ο νεαρός συγχωριανός μας Άγγελος Ζαρκαδούλας , γιός του Λάμπρου, που κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο. Στην καθιερωμένη καλοκαιρινή του επίσκεψη με τους γονείς του στα Επινιανά έφερε και ένα drone, δηλαδή ένα μηχάνημα που πετάει και βιντεοσκοπεί από ψηλά ενώ χειρίζεται ασύρματα από το έδαφος.

Τράβηξε λοιπόν ο Άγγελος πολύ ωραία πλάνα των Επινιανών από τα οποία μοντάρισε ένα videoδιαρκείας 4,5 λεπτών περίπου το οποίο έχει αναρτήσει στο YouTube. Όσοι επιθυμούν να δουν αυτό το θαυμάσιο video, μπορούν να το κάνουν πατώντας εδώ.

Ήδη πάρα πολλοί επισκέπτες έχουν δει το video αυτό το οποίο έγινε γνωστό μέσα από το Facebook από τη σελίδα που έχει φτιάξει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επινιανών. Μάλιστα το δημοσίευσε και η ηλεκτρονική εφημερίδα Prasia on line με πολύ θετικά σχόλια.

Συγχαίρουμε τον Άγγελο για την εξαίρετη δουλειά που έκανε, που προβάλλει τα Επινιανά ευρύτερα, και ελπίζουμε να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια  προβάλλοντας και άλλες ομορφιές από την ευρύτερη περιοχή των Επινιανών και των Αγράφων γενικότερα, που είναι πάρα πολλές.