Το φετινό τουρνουά εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών  που επικρατούν λόγω κορωνοιού δηµιούργησε κλίµα αβεβαιότητας αναφορικά µε το αν τελικά θα µπορούσαµε να το διοργανώσουµε ή όχι. Εν τέλει  διεξήχθη  µε περιορισµένη συµµετοχή.

Οι οµάδες που τελικά δήλωσαν συµµετοχή και κατάφεραν να κατεβάσουν οµάδα, ήταν τα Βραγγιανά, το Τροβάτο, τα Επινιανά και η Βαλαώρα. Οι αγώνες αποφασίστηκαν να γίνουν στο νέο γήπεδο των Βραγγιανών που από πέρυσι χωροθετήθηκε, περιφράχτηκε και τοποθετήθηκε χλοοτάπητας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραγγιανών ο ‘Αϊ Γιάννης ο Θεολόγος’.

Οι ηµιτελικοί πραγµατοποιήθηκαν το Σάββατο 12 Αυγούστου.  Στον πρώτο ηµιτελικό κληρώθηκαν να παίξουν τα  Βραγγιανά  µε το Τροβάτο, ενώ στο δεύτερο η Βαλαώρα µε τα Επινιανά.

1ος Ηµιτελικός: 

Βραγγιανά – Τροβάτο. Σκορ 9 – 12

Σύνθεση Βραγγιανών: Βαγγέλης Γούλας, Βαγγέλης Χρήστου, Χρήστος Χρήστου, Λάµπρος Αντωνίου, Ηλίας ∆ηµητρίου.

Σύνθεση Τροβάτου: Γιάννης Παππάς, ∆ηµήτρης Τσατσαρώνης, Κωνσταντίνος Κόκκαλης, ∆ηµήτρης Παπαδόπουλος, Φόρης Κόκκαλης, Ορφέας Κόκκαλης.

2ος Ηµιτελικός:

Βαλαώρα – Επινιανά: Σκορ 9 – 5

Σύνθεση Βαλαώρας: Ανδρέας Αθανασίου, Ανδρέας Τσιαµάκης, Κώστας Παλιούρας, ∆ηµήτρης Τζερεµές, ∆ηµήτρης Κουτσοκώστας, Βασίλης Κουτσοκώστας.

Σύνθεση Επινιανών: Κώστας Αποστόλου, Αργύρης Τέκος, Μενέλαος Χρύσανθος, Κλεοµένης Χρύσανθος, Νάσος Χρύσανθος, Γιώργος Αβράµπος, Νίκος Αβράµπος, Θοδωρής Αβράµπος, Θωµάς Σκλαπάνης.

Στον τελικό προκρίθηκαν το Τροβάτο και η Βαλαώρα και ο τελικός έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Αυγούστου στο γήπεδο των Βραγγιανών.

Τελικός: 

Τροβάτο – Βαλαώρα. Σκορ 15 – 8

Πρωταθλητής 2ου Αγραφιώτικου τουρνουά στέφθηκε δίκαια το Τροβάτο! 

Πολλά συγχαρητήρια στην οµάδα του Τροβάτου για τη µεγάλη νίκη τους!  Να τονίσουµε ότι και πέρυσι το Τροβάτο ήταν στον τελικό του Αγραφιώτικου τουρνουά, αλλά έχασε στις λεπτοµέρειες από την οµάδα των  Αγράφων στο γήπεδο των Επινιανών. Οφείλουµε να δώσουµε θερµά συγχαρητήρια στον κ Βαγγέλη Χαλιµούρδα, που παραχώρησε δωρεάν το οικόπεδο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραγγιανών ο ‘Αϊ Γιάννης ο Θεολόγος’, καθώς και για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και για την απονοµή του κυπέλου στον πρωταθλητή του τουρνουά, της οµάδας του Τροβάτου!!

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον Βραγγιανίτη Αθλητή δροµέα µεγάλων αποστάσεων διαιτητή κ Νίκο Παρθένη για την άψογη διαιτησία του και για την απονοµή του κυπέλου στην δευτεραθλήτρια οµάδα της Βαλαώρας. 

Αξίζει επίσης να επισηµάνουµε και να δώσουµε πολλά και θερµά συγχαρητήρια στην εταιρεία HONDOS CENTER και προσωπικά στον κ Νίκο Χόντο που είχε την ευαισθησία και την καλοσύνη, να ανταποκριθεί στο αίτηµά µας, για τη δωρεά οχτώ ποδοσφαιρικών στολών για την κάθε οµάδα του Βόρειου οµίλου δηλαδή των ΒΡΑΓΓΙΑΝΩΝ, του ∆ΕΝΤΡΟΥ, της ΚΟΥΣΤΕΣΑΣ και του ΤΡΟΒΑΤΟΥ. Έτσι κάθε χρόνο στα επόµενα τουρνουά η οµάδα του κάθε χωριού που θα συµµετέχει, θα έχει την ανάλογη στολή διαφορετικού χρώµατος µε τυπωµένα τα διακριτικά της κάθε οµάδας.

Να ευχαριστήσουµε επίσης θερµότατα όλα τα παιδιά και όλες τις οµάδες που συµµετείχαν στο Τουρνουά. Επίσης ένα µεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συµµετείχαν εθελοντικά και συνεισέφεραν ώστε να πραγµατοποιηθεί αυτό το τουρνουά, που παρά τις όποιες ελλείψεις, αυτό που έµεινε ήταν κάτι ωραίο και όµορφο που ξεκίνησε να γίνεται ανάµεσα σε όλα τα Αγραφοχώρια µας, µε µοναδικό σκοπό, να έρθουµε το ένα χωριό πιο κοντά στο άλλο και να απολαύσουµε τις διακοπές µας, µε συνεργασία, µε χαρά και γέλιο σε πράγµατα που µας ενώνουν! 

Ευχόµαστε του χρόνου να διοργανώσουµε το 3ο Αγραφιώτικο τουρνουά πιο καλά, καταφέρνοντας να κατεβάσουν όλα τα χωριά οµάδα και να έχει περισσότερη επιτυχία!!!

Η τελική βαθµολογία:

ΟµάδαΒαθµοίΝίκεςΓκολ
1. Τροβάτο6227 – 17
2. Βαλαώρα**3117 – 20
3. Βραγγιανά009 – 12
4. Επινιανά005 – 9
5. Άγραφα*000 – 2
6. Κουστέσα*000 – 2
7. Μοναστηράκι*000 – 2
8. Τρίνδεντρο*000 – 2
9. ∆έντρο-Βαλάρι*000 – 2
*∆εν κατάφεραν να κατεβάσουν οµάδα και χρεώθηκαν ήττα µε σκορ 0-2
** Τιµητική συµµετοχή